GJERDER OG REKKVERK

Moderne eller tradisjonelt? Vi har løsning for begge deler med glassrekkverk og stakittgjerde i aluminium. 

Vedlikeholdsfri stakitt

ALUMAX stakittgjerde gir den samme hyggelige rammen uten alt vedlikeholdet som tradisjonelle tregjerder trenger. ALUMAX stakitt er laget av aluminium og behøver ingen skraping, sliping, grunning eller maling for å fremstå velholdt.

Ved utskiftning av gamle gjerder, kan ALUMAX stakittgjerde monteres på de fleste gamle gjerdestolper.

Les mer om Alumax stakitt her.

Glassrekkverk

Vårt glassrekkverk er produsert i et moderne og stilrent design. Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium, samt 2-lags herdet lamineret sikkerhetsglass som gir et stabilt og sikkert rekkverk. Glassene er bestillingsvarer og produseres etter ønsket bredde, slik at du får den beste løsningen til ditt prosjekt.

Glassrekkverk har flere bruksområdene og har høy sikkerhet. Det kan benyttes som levegg mot vind og vær eller som sikring på balkonger og terrasser. Glassrekkverk er perfekt når du ønsker å beholde utsikten og gi boligen din et moderne uttrykk, samtidig skaper du et sikkert og hyggelig uterom.

Vedlikeholdsvennlig

Rekkverket krever minimalt med vedlikehold. Vi anbefaler rengjøring av glass og stolper med mildt såpevann 1-2 ganger årligt. Husk å skylle med vann etter rengjøring. 

15 års garanti

Kystnære områder og saltholdig luft er ikke noe problem for dette rekkverket. De solide profilene og det sterke glasset tåler all slags vær og vind, så du kan sette opp rekkverket, uansett hvor i landet du bor. Det gis 15 års garanti på glassrekkverket.

VINDUER OG DØRER
VINTERHAGER OG UTEROM
GJERDER
TØMRERTJENESTER