Vinduer

VINDUER OG DØRER

Vi leverer vinduer og dører fra både danske Svarre og polskproduserte Agat+. Vi dekker da et bredt spekter fra de helt tradisjonelle løsningene til moderne sømløse vindusflater. 

 

Svarre vinduer og dører

UNIK DESIGN I DANSKE KVALITET

Vi leverer Svarre vinduer i et topp moderne uttrykk som også er testet til å være et av markedets mest innbruddssikre vinduer. Vinduene er testet av Dansk Teknologisk Instituto og har bl.a. den engelske godkjennelsen ³secured by design², som innebærer intelligent design som vanskeliggjør innbrudd markant.

Svarre vinduer har en helt unik design med heldekkende glass uten karmer. Glassets kant er farget og dekker tømmerrammen på innsiden. Dette gir en sømløs, flat og skinnende overflate. Svarre skiller seg fra lignende design ved at de kan åpnes på samme måte som andre vinduer. 

VEDLIKEHOLDSFRI

Svarre er de første vinduene på markedet som er nærmest 100% vedlikeholdsfrie. Med sine heldekkende glass er de også svært innbruddssikre. Glass er et materiale med ekstrem holdbarhet, og den fargede rammen på vinduet blir bakt inn i glasset i herdingsprosessen. Vinduene dine vil derfor se nye og stilige ut gjennom hele byggets levetid.

OPPFYLLER ALLE KRAV

Vinduene oppfyller alle tekniske krav og har 3 lag med glass. Dette gir lydisolering opp til 38 Db med en U-verdi på 0,89 som vanlig standard. Ved alternativ forsterking av vinduene kan enda høyere verdier oppnås.

Agat+

KLASSISK DESIGN TIL GOD PRIS

Agat+ tradisjonelle, kvalitetsvinduer og dører er et svært prisgunstig alternativ. Produktene har god kvalitet og leveres rett fra produsent uten fordyrende mellomledd. 

TRADISJONELLE TREVINDUER

Tradisjonelle trevinduer og dører gir bygningene sjarm og en koselig atmosfære. Agat+ ble grunnlagt i 1998 og har lang erfaring med å tilpasse og produsere vinduer og dører til en rekke markeder både i Skandinavia, Tyskland, Frankrike, Irland og England m.m. Vinduene er laget av sikre og holdbare tresorter som furu, Sapelli, meranti, eik og lerk. Til tross for en rimelig pris har produktene fra Agat+ svært høy kvalitet og produseres i moderne fabrikker som tillater rask produksjon og stort volum. 

VINDUER OG DØRER
VINTERHAGER OG UTEROM
GJERDER OG REKKVERK
TØMRERTJENESTER