Vinduer

VINDUER OG DØRER

Vi leverer vinduer og dører fra både danske Svarre og Løken Trevare på Ørje. Vi dekker da et bredt spekter fra de helt tradisjonelle løsningene til moderne sømløse vindusflater. 

 

Svarre vinduer og dører

UNIK DESIGN I DANSKE KVALITET

Vi leverer Svarre vinduer i et topp moderne uttrykk som også er testet til å være et av markedets mest innbruddssikre vinduer. Vinduene er testet av Dansk Teknologisk Instituto og har bl.a. den engelske godkjennelsen ³secured by design², som innebærer intelligent design som vanskeliggjør innbrudd markant.

Svarre vinduer har en helt unik design med heldekkende glass uten karmer. Glassets kant er farget og dekker tømmerrammen på innsiden. Dette gir en sømløs, flat og skinnende overflate. Svarre skiller seg fra lignende design ved at de kan åpnes på samme måte som andre vinduer. 

VEDLIKEHOLDSFRI

Svarre er de første vinduene på markedet som er nærmest 100% vedlikeholdsfrie. Med sine heldekkende glass er de også svært innbruddssikre. Glass er et materiale med ekstrem holdbarhet, og den fargede rammen på vinduet blir bakt inn i glasset i herdingsprosessen. Vinduene dine vil derfor se nye og stilige ut gjennom hele byggets levetid.

OPPFYLLER ALLE KRAV

Vinduene oppfyller alle tekniske krav og har 3 lag med glass. Dette gir lydisolering opp til 38 Db med en U-verdi på 0,89 som vanlig standard. Ved alternativ forsterking av vinduene kan enda høyere verdier oppnås.

Løken Trevare

SPESIALISTER PÅ VINDUER OG DØRER

Vår visjon er å være en ledende leverandør av energibesparende løsninger til det norske markedet. Det gjør vi ved å tilby produkter som møter alle krav til holdbarhet, isolasjonsverdi og funksjonalitet. 

TRADISJONELLE TREVINDUER

Produkter fra Løken Trevare er basert på førsteklasses nordiske materialer. Laminert fingerskjøtede emner av furu med stor andel kjerneved tilpasset et nordisk klima. Løken Trevare har mer enn 30 år sikret kvalitet til kunder. Bredt spekter av vinduer, balkongdører og skyvedører. Dører og vinduer kan også leveres i utvendig aluminiums bekledning.Tilfredsstiller strenge kvalitetsstandarder og byggeforskrifter-sertifisert iht. Norsk dør og vinduskontroll.

VINDUER OG DØRER
VINTERHAGER OG UTEROM
GJERDER OG REKKVERK
TØMRERTJENESTER