VINTERHAGER OG UTEROM

En forlengelse av sommersesongen

Vi er stolte leverandører av Santex sommer- og vinterhager. Santex er markedsledende på vinterhager i Norden, og har i over 30 år utviklet og patentert egne løsninger for å skape uterom som har de beste løsningene med tanke på tetthet og holdbarhet.

Uterommet er en forlengelse av huset ut i det grønne, men også en forlengelse av sesongen. Vil du bruke vinterhagen året rundt eller nyte en tidlig vår og sen høst?

Vi snakker mye om U-verdier i vår verden. Jo lavere verdi, desto høyere isolasjonsgrad. Med rett kombinasjon og konstruksjon av glasspartier og tak får du rett isolasjon for årstiden. Vi kan gi deg god veiledning i hva som passer din bruk best.

Vinterhagen er et rom som simpelthen gjør fritiden mer verdifull. Du får et lunt rom som forlenger sommersesongen og gir deg bedre plass. Perfekt for sosiale kvelder, planter/dyrking og rekreasjon. Hver dag fra tidlig vår til sen høst, eller hele året rundt!

Med Santex vinterhage får du raskt bedre plass til en rimelig pris, selv om høy kvalitet koster litt mer. Til gjengjeld varer vinterhagen din mye, mye lenger! 

 

VINDUER OG DØRER
VINTERHAGER OG UTEROM
GJERDER
TØMRERTJENESTER